Finnish Newsletter January 2021

Uutiskirje 1/2021

Rakkaat ystävät

Jerusalemin Raamattukodin uutiset 1/2021 on postitettu ja saapuu tällä viikolla paperisen ystäväkirjeen tilaajille. Uutiskirje löytyy kokonaisuudessaan alla olevasta linkistä, ja se avautuu internet-selaimessa. Saakoon tämä kirje olla siunaukseksi myös sinulle.

Lue tästä Jerusalemin Raamattukodin uutiset 1/2021
2021 kevään oppilaat zoom-opetuksessa.

Viimeisimmät uutiset

Uutiskirjeen mennessä painoon kevään 2021 kymmenen oppilasta kahdeksasta eri maasta ja kuudesta eri aikavyöhykkeestä ovat aloittaneet kevään pitkän kurssin. Viiden kuukauden ohjelma alkoi modernin heprean on-line-kielikurssina Heprealaiselta yliopistolta zoomin välityksellä. Tämän modernin heprean kuukauden kestäneen kurssin jälkeen osanottajat iloitsivat, että oppivat puhumaan ja kuuntelemaan sekä lukemaan ja kirjoittamaan kieltä. Sunnuntaina 21.2. alkoi elävän Raamatun heprean -kurssi, jonka opettajana on israelilainen Eyal NahumLue lisää tuoreita uutisia alkaneesta kurssista tästä.
Suuri rukousaihe teille ystävät, että oppilaat pääsisivät toukokuuksi Israeliin. Tuolloin olisi tarkoitus pitää kuukauden Raamatun maan -kurssi, joka on yksi pitkän kurssin osista.

Myös lämpimät terveiset Jerusalemista.

Herran armon varassa, 

Mirja Ronning

Raamattukodin ystävien webinaari

Aloitamme webinaarien pitämisen Teams-sovelluksen kautta. Päivitämme nettisivulle tulevat webinaarit.

Ensimmäisessä webinaarissamme keskiviikkona 3.3. klo 18-19 on puhujana Ulla Järvilehto.

Ilmoittaudu webinaariin tästä linkistä.
Lähetämme ilmoittautuneille sähköpostitse linkin, jolla voi liittyä kyseiseen webinaariin. Mikäli et ole saanut webinaarin kutsulinkkiä viimeistään tiistaina 2.3., olethan yhteydessä minuun sähköpostitse tai puhelimitse. (Yhteystiedot viestin lopussa olevassa infolaatikossa.)

HUOM. Ilmoittautumislomakkeessa on myös kysymys haluatko osallistua harjoituswebinaariin ma 1.3.

Maarit Kattilakoski
Suomen työn koordinaattori
Jerusalemin Raamattukodin ystävät ry

Katso webinaarit ja tilaisuudet tästä linkistä

Raamattukodin ystävät -ohjelma Radio Patmoksessa

Ohjelmamme Raamattukodin ystävät jatkuu Radio Patmoksessa parittoman viikon perjantaina klo 15.30 ja toisto seuraavana päivänä, eli lauantaina klo 12 uutisten jälkeen.

Uutiskirjeen painamisen jälkeen saimme hyviä uutisia Radio Patmoksesta. 1.4 -30.6.2021 väliseksi ajaksi Radio Patmos on saanut käyttöön 12 lyhytaikaista taajuutta, olemassa olevien pysyvien taajuuksien lisäksi. Ohessa taajuuskortti.

Radio Patmosta voi kuunnella myös netissä.

Tue Raamattukodin työtä

Raamattukoti toimii yksityisten lahjoitusten ja vapaaehtoistyön varassa. Ne mahdollistavat Raamattukodin toiminnan ja ovat Jumalan suurta siunausta ja armoa.

Klikkaa tästä tarkemmat tiedot

Leave a Comment